top of page

MIRC SE VINI

EKIPI

BASHKOHU

Partneriteti është i hapur për të gjithë burrat e krishterë nga të gjitha sferat e jetës. Ju lutemi kontaktoni shoqërinë përmes emailit ose telefonit për të kërkuar detaje

Plani i veprimit i partnerit

Të angazhohem për të dëshmuar për fuqinë dhe praninë e Zotit në botë sot përmes dëshmisë time në treg. Të sigurojmë një bazë të miqësisë së krishterë midis të gjithë njerëzve kudo përmes një organizate që nuk është e lidhur drejtpërdrejt me ndonjë kishë specifike, por duke bashkëpunuar me të gjithë ata që kanë një mendje të njëjtë. Për të frymëzuar partnerët e Shoqatës për të qenë aktivë në kishat e tyre përkatëse, për të qenë një shërbim për Kishën

Pritje të Partnerëve

Duke u bërë një partner i BMF ju bëheni partner i një ekipi burrash në një mision: Si partner i BMF, ju pritet të pranoni dhe të veproni sipas përgjegjësisë suaj ndaj Komisionit të Madh me një fokus në thirrjen e BMF për të arritur komunitetet e biznesit të kombi ynë me shpëtimin e Krishtit.


Si një partner i BMF, ju jeni një ambasador për Krishtin, duke pranuar përgjegjësinë për të qenë dëshmitari i Tij duke jetuar sipas standardeve të Perëndisë dhe duke dëshmuar për fuqinë e Tij transformuese në jetën tuaj personale dhe të biznesit.

Paraqitja e Shpëtimit të Krishtit në Treg: Partnerët tanë mbajnë takime për t'iu përshtatur orareve të zënë të biznesmenëve vendas. Këto zakonisht përfshijnë kohën e caktuar për një vakt pasi ne besojmë se edhe biseda rastësore mbi ushqimin do të ketë një ndikim tek burrat ndërsa ata dëgjojnë se çfarë po bën Zoti në jetën e njerëzve sot

</s></s>

Partneriteti Financiar

Ju gjithashtu mund të mbështesni shoqërinë duke kontribuar financiarisht. Asnjë dhuratë nuk është shumë e vogël dhe ju mund ta bëni këtë në disa mënyra. Ju mund të bëni një pagesë mujore me urdhër të përhershëm ose thjesht shkoni në faqen e dhënies dhe klikoni mbi të bëni një donacion. Këto donacione dhe pagesa mujore na ndihmojnë të mbështesim punën si në MB dhe jashtë saj.

NA KONTAKTONI P FORR M M SHUM INFORMACION OSE N SNSHKRUENI NE BULETININ TON

Bashkohuni me ne duke u bërë një partner

Historitë e jetës në drekë është një grup i rrjeteve të biznesit që bën fitime jo-fitimprurëse që lidhin bizneset në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar në komunitetet e tyre lokale. Ato mbështeten nga dhënia bujare në disa formate. Donacionet e njëhershme janë të mirëpritur për të mbështetur takimet në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, por mbështetja e rregullt u ofron Tregimeve të Jetës në Drekë një burim më të qëndrueshëm të të ardhurave, kështu që ata nuk duhet të shqetësohen shumë nëse ata do të jenë në gjendje të mbajnë mbështetjen niveli gjatë gjithë vitit.

DONATE

DIRECTLY

You can make a one off payment or set up a standing order to make a monthly payment using the details on the right to either of the accounts. 
Account name : Business Men’s Fellowship 

Sort code : 16-27-23

Account no. : 10161284

Business Men’s Fellowship Life Stories at Lunch 
Sort Code : 16 27 23
Account no. 10144355

Faleminderit për dorëzimin!

For Lifestories International Payments - USE - IBAN Number GB82RBOS16272310144355
For BMF International Payments - USE - IBAN Number GB82RBOS16272310144355
bottom of page