top of page
Kushdo që do të thërrasë emrin e Zotit do të shpëtohet
Accept

Accept that you are sinner and repent of your sins to receive forgivness

Act 2:38  Then Peter said unto them, Repent, and be baptized every one of you in the name of Jesus Christ for the remission of sins. and ye shall receive the gift of the Holy Ghost.

Believe

John 3:16  For God so loved the world, that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. For God sent not his Son into the world to condemn the world; but that the world through him might be saved.

Confess

Rom 10:9-10 That if thou shalt confess with thy mouth the Lord Jesus, and shalt believe in thine heart that God hath raised him from the dead, thou shalt be saved. For with the heart man believeth unto righteousness; and with the mouth confession is made unto salvation.

Did you know

 

God has offered forgiveness for your sins and assurance of eternal life through faith in His only Son, the Lord Jesus Christ?

You may be asking yourself: "How can I know God?" Man is able to know the true and living God through His Word, that is, the Bible. The Bible reveals God's character and His plan for mankind. It is through reading His Word that we come to a knowledge of the righteousness of God and that which He requires of us

Intimacy with God is available to you. It is as accessible to you as God’s promises. And God’s invitation to you to enjoy intimate fellowship with him is that thing that is putting your faith to the test more than anything else (James 1:2–4).

Draw Near to God

 

The secret to drawing near to God and having him draw near to us is revealed clearly in the Bible: we draw near to God through faith in Christ who alone gives us access to him (Hebrews 4:14–167:25Philippians 3:9), and we put our trust in all of “his precious and very great promises” which find their Yes to us in Christ (2 Peter 1:42 Corinthians 1:20).

God is impressed with our faith, not our feats. Where faith is lacking, he is not pleased with the quantity of our knowledge or the quality of our aesthetic events.

 

And without faith it is impossible to please him, for whoever would draw near to God must believe that he exists and that he rewards those who seek him. (Hebrews 11:6)

 

When God sees someone whose heart fully trusts his promises and lives by them, God comes to strongly support that saint (2 Chronicles 16:9) and manifests himself to him:

 

“Whoever has my commandments and keeps them, he it is who loves me. And he who loves me will be loved by my Father, and I will love him and manifest myself to him.” (John 14:21)

Na trego për veten tënde dhe pse vendosët të bësh lutjen që të mund të të mbështesim edhe më shumë

Ju gjithashtu mund të na kontaktoni në linjën tonë të telefonit celular për të diskutuar me ne çdo pyetje që mund të keni në 07943550287 ose thjesht klikoni butonin e kuq në të djathtë për të telefonuar për të folur me dikë tani

Screenshot 2021-06-10 at 22.47.41.png

Download for Apple

Gideons 1.png

Read the Bible Online

Screenshot 2021-06-10 at 22.47.41.png

Download for Android

ÇFAR SH DUHET T D BOJ TANI QAT KAM B VENDIM

Lexoni Biblën

Bibla është fjala e Zotit dhe nëse doni ta njihni Atë, çfarë mënyre më të mirë për të njohur se si Ai më shumë sesa të lexoni dhe studioni fjalën e Tij dhe t'ju ndihmoni të bëni këtë jetë të re. Bibla na udhëzon për jetën dhe jetesën tonë të re, duke na bërë të jemi si Ai

Lutuni

Lutja është sesi ne i flasim Zotit. Isshtë mënyra se si ne komunikojmë me Të. Alsoshtë gjithashtu mënyra se si ne i hapim zemrat tona që Ai të na ndryshojë dhe t'i mbajë zemrat dhe mendjet tona të përqendruara tek Ai.

Shkoni në kishë

Nëse nuk jeni të sigurt se si të gjeni një kishë? Pastaj na kontaktoni dhe ww do t'ju udhëzojë diku që do të plotësojë nevojat tuaja dhe do t'ju ndihmojë të rriteni në jetën tuaj të re

Pagëzohuni

Pagëzimi është pjesë e procesit për të lëvizur në jetën e re. Bibla na thotë tek Romakëve 6 se "Ne u varrosëm me Të me anë të pagëzimit në vdekje, në mënyrë që ashtu si Krishti u ringjall prej së vdekurish nga lavdia e Atit; edhe kështu edhe ne duhet të ecim në risinë e jetës".

bottom of page