top of page

Sjellja e lajmeve të mira në vendin e punës dhe komunitetin

MIRC SE VINI

WhatsApp Image 2021-09-23 at 11.01_edite

Mirësevini në bmflifestories   faqe në internet Ne kemi shumë për të ofruar dhe do të ishim të kënaqur që të jeni pjesë e saj. Unë isha 18 vjeç kur kam ardhur për herë të parë në kontakt me Bursën e Burrave të Biznesit dhe sinqerisht mund të them se asnjë shërbesë tjetër e krishterë nuk ka pasur një ndikim më të madh tek unë, puna ime dhe udhëtimi im nëpër jetë sesa Bursa e Burrave të Biznesit. Më janë dhënë mbështetje, këshilla dhe mundësi të jashtëzakonshme sesa mund të ëndërroja .

من

Steven Turnbull CEO i Biznesit për Burra të Biznesit

Go-Make-Disciples-Sermon-PowerPoint.jpg

Shoqëria e Burrave të Biznesit është një organizatë ungjillizuese, qëllimi kryesor i së cilës është të arrijë të gjithë me ungjillin e fuqishëm, frymëzues, që ndryshon jetën e Jezu Krishtit. Ne kemi arritur përmes dëshmive personale, ngjarjeve të darkës dhe kemi inkurajuar njëri-tjetrin përmes konferencave, takimeve të lutjeve dhe ditëve të miqësisë. Ne arritëm jashtë për në Kenia dhe Ugandë me aktivitete sportive, vizita në burg, ngjarje në kazermat ushtarake dhe tubime të komunitetit dhe kemi parë 90,000 burra të njohin Jezu Krishtin në këto dy vende.

lifestoriesworldwide logo.jpeg

Ne kemi nisur Histori Jete @ Dreka në mediat sociale, duke përvetësuar mbi 100,000 ndjekës në platformat tona të mediave sociale deri më tani me postimet tona të shikuara nga dhjetëra mijëra dhe duke arritur mbi 10 milion njerëz me dëshmitë e Zotit të gjallë.

Ne kemi një vend për ju. Ju lutemi na kontaktoni dhe mësoni rreth mundësive mund t'ju ofrojmë për të shërbyer dhe si mund t'ju inkurajojmë në shëtitjen tuaj. Ne besojmë se mund ta përmbushni atë qëllim përmes bmf-uk. Ne shpresojmë të dëgjojmë nga ju.

NA KONTAKTONI P FORR M M SHUM INFORMACION OSE N SNSHKRUENI NE BULETININ TON

Faleminderit për dorëzimin!

Bashkohuni me ne duke u bërë një partner

Historitë e jetës në drekë është një grup i rrjeteve të biznesit që bën fitime jo-fitimprurëse që lidhin bizneset në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar në komunitetet e tyre lokale. Ato mbështeten nga dhënia bujare në disa formate. Donacionet e njëhershme janë të mirëpritur për të mbështetur takimet në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, por mbështetja e rregullt u ofron Tregimeve të Jetës në Drekë një burim më të qëndrueshëm të të ardhurave, kështu që ata nuk duhet të shqetësohen shumë nëse ata do të jenë në gjendje të mbajnë mbështetjen niveli gjatë gjithë vitit.

Bible-verse-to-help-with-money.jpg
Business Mens Fellowship   Registered Charity SC025720
bottom of page